Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم کاظمی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره فعالیت این روزهای خود اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ برای من به دلیل طراحی، برنامه‌ریزی و  اجرای جشنواره آموزشی تئاتر پنجمک بسیار پر مشغله و پرکار بود و به غیر از مواقعی که به دلیل شیوع قوی تر کرونا مجبور به توقف شدیم در حال کار بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در سریال همسایه‌ها بازی داشتم که به تازگی پخش شد و در حال حاضر هم به صورت پراکنده در یک پروژه تلویزیونی بازی می‌کنم و اگر خدا بخواهد در حال برنامه‌ریزی هستم که بتوانم در یک گروه تئاتر مستقل، یکی از نمایش‌های گذشته را باز تولید و اجرا کنم.

بیشتر بخوانید:

باندبازی در صدا و سیما عامل کم‌کاری بازیگران / تلویزیون قدرت انتخاب را از مخاطب گرفته

وی در ادامه با اشاره عملکرد صدا و سیما گفت: به نظرم اصلا صدا و سیما در بخش سریال و تولید کارهای نمایشی عملکردی ندارد که ارزیابی شود. دقت کنید که منظورم از عملکرد، آمار تولید نیست. عملکرد یعنی برنامه مشخص تولید در همه زمینه‌ها و شیوه‌نامه معین و قابل اتکا و کارشناسی تخصصی برنامه‌های پیشنهادی و انصاف و عدالت کاری برای کهنه‌کاران و تازه‌کاران، اگر چنین برنامه‌ریزی وجود داشته باشد و به آن عمل شود می‌توان در مورد چگونگی عملکرد صدا و سیما صحبت کرد.

بازیگر فیلم همسایه‌ها همچنین در پاسخ به این سوال که چه چیزی را عامل جذب مخاطب در سینما و تلویزیون می‌دانید، گفت: طبیعتا کیفیت خوب تولید به جذب مخاطب کمک می‌کند. کیفیت شامل موضوع و ساخت جذاب است که متاسفانه این روزها تابع محدودیت‌های نامعلوم شده است.

کاظمی ادامه داد: ما در ابتدا باید بدانیم که هدف از برنامه‌سازی تلویزیونی چیست؟ مخاطب تلویزیون بدون اینکه چیزی را انتخاب کند گاهی در معرض پخش برنامه‌ای قرار دارد که ممکن است اتفاقی در حال دیدن آن باشد. اگر برنامه‌های ماهواره‌ای پر بیننده است لطفا تو جه کنیم که این مخاطب نیست که تقاضا کرده تا یک برنامه متفاوت پخش شود بلکه برنامه‌ها پخش می‌شوند و دیده می‌شوند. چیزهایی که باعث ترجیح دادن یک برنامه می‌شود می‌تواند شامل جذابیت، سرگرم‌کنندگی، موضوعات حقیقی زندگی اطراف او، داستانگویی درست، رویدادها را منطقی روایت کردن، نصیحت نکردن و اجازه دادن به مخاطب که خودش ببیند و خودش تصمیم بگیرد که کدام جهت درست‌تر است و با اخلاقیات و معیارهای انسانی او همراه است، باشد.

بازیگر فیلم از سر نوشت افزود: مخاطب باید باید باور کند تا تاثیر بپذیرد و باور، علاقه و دنباله‌روی می‌آورد. اگر باور تماشاچی را از بین ببریم او را به بزرگ‌ترین منتقد خود تبدیل می‌کنیم و فرارش می‌دهیم.

وی در پایان عنوان کرد: در واقع، در حال حاضر برنامه‌های ورزشی و تا حدودی اخبار یا فیلم‌های مستند وحش شاید بیشترین مخاطب را داشته باشند زیرا چالشی در بازگویی حقیقت ایجاد می‌کند که مخاطب در جستجوی آن است. بعضی از برنامه‌های گفتگو محور تلویزیونی هم می‌تواند پر مخاطب باشد زیر ا تماشاچی از لابلای گفتگوها دنبال حقیقت است و گر آن را بیابد پیگیر می‌شود، مخاطب باید داستان را باور کند یا به نظر بیاید برنامه می‌تواند اینگونه باشد.

انتهای پیام/

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1133050 برچسب‌ها سازمان صدا وسیما

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان صدا وسیما صدا و سیما برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی روستایی بخش مرکزی به ریاست بخشدار مرکزی همدان و با حضور مدیر تعاون روستایی شهرستان، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی، رئیس شورای اسلامی بخش و دهیاران روستاهای مرتبط برگزار شد.

بخشدار مرکزی همدان در این جلسه اظهار داشت: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه نمایند و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

محمدحسن دهبانی افزود: در سطح بخش مرکزی تعداد ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

وی یادآور شد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تل در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت بروزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

در این جلسه مدیران عامل شرکت‌ها گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های پیش بینی شده برای سال ١۴٠٣ را ارائه دادند.

کد خبر 6089321

دیگر خبرها

  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!